Issittumi pinngortitaq

Uani atuakkami assilisanik tunngaveqartumi assiliisup atuakkiortullu Bo Normanderip atuartoq Issittup ilaanut immikkooruteqarluartumut takornarniartippaa.

Kalaallit Nunaata inuisa sisamararterutingajaat Qeqertarsuup Tunuani najugaqarput, tamannalu pinngortitap pinnissusia piinnarnagu kisianni nunarssuatsinni silaannaap allanngulernera pillugu oqallinnermi qitiulluni. Tamatumunnga silaannaap allanngulernerata maani malunnarluarnera, silaannaap kissatsilernera, Sermersuullu aakkiartornerulernera pissutaallutik.

Atuagaq una tigummiarlugu atuartup periarfi ssaqarfi gillualerpaa Kalaallit Nunaata pinngortitaassutaa klimaalu ukiup ingerlanerani allanngorartuartoq paasisaqarfi gissallugu, aammalu allannguutissat siunissami pisussat takorloorsinnaalerlugit.

UANI ATUARUK!

Share this Post